• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Antallet af leasingbiler er eksploderet i Danmark, og det sender efterspørgslen på bilpleje i vejret. Med opkøbet af SteamRex forventer Byens Bilpleje at øge omsætningen med 79 procent på fem år.

Efter opkøbet af SteamRex forventer Byens Bilpleje at øge omsætningen fra 280 millioner kroner i 2023 til over 500 millioner kroner i 2028, svarende til en stigning på 79 procent. Ifølge Dennis Odgaard, der er CEO hos Byens Bilpleje, grunder den ambitiøse målsætning blandt andet i autobranchens generelle udvikling.

– Der er flere og flere, der foretrækker at lease fremfor at eje, og det betyder, at folk udskifter bilen langt oftere i dag end tidligere. Det betyder også flere klar- og rengøringer hos vores erhvervskunder – flådeejerne – der har fået et endnu større behov for løbende vedligeholdelsesaftaler, og her er SteamRex en essentiel del af løsningen, siger Dennis Odgaard.

Med opkøbet har Byens Bilpleje også forstærket sit fokus på at udnytte det store potentiale, der findes ved at ramme privatkunderne, som for alvor også har fået øjnene op for mobil bilpleje.

– Danskerne prioriterer i stigende grad convenience, og vores koncept er fleksibelt, nemt og kan være med til at skabe lidt ekstra tid i hverdagen, som jo er i høj kurs. Mange er ved at opdage muligheden for at få bilen gjort ren, mens de spiller padel eller er på arbejde, og flere og flere private efterspørger det, siger Dennis Odgaard.

På bare fem år siden lanceringen i 2018 er SteamRex oppe på i dag at foretage 65.000 rengøringer om året.