• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Efter et år med en del turbulens, er det via en succesfuld rekonstruktion, lykkedes Byens Bilpleje.com at skabe et solidt økonomisk fundament for fremtiden.

Da kapitalfonden Procuritas i juli 2022 solgte majoriteten af Byens Bilpleje.com tilbage til de tidligere ejere, var det begyndelsen på en samlet plan, der indebar en rekonstruktion for seks af koncernens datterselskaber, dette skulle sikre et stærkt økonomisk fundament for den fremtidige udvikling.

Planen, der blev til i samarbejde med selskabets rådgivere, er nu blevet gennemført succesfuldt, og de seks datterselskaber er trådt ud af rekonstruktionen per 17. marts 2023. Alle afdelinger og selskaber i koncernen forsætter dermed driften med vækst og udvikling for øje.

Koncernens samlede økonomi og soliditet er øget markant og egenkapitalen udgør ca. 88 mio. kr. i regnskabet for 2022. Rekonstruktionen, der nu er tilendebragt, var den sidste del af den samlede plan med at genetablere et fornuftigt økonomisk fodfæste for Byens Bilpleje.com.

En samlet holdpræstation
Igennem hele forløbet har koncernens bankforbindelse været en stærk medspiller i kombination med, at Dennis Odgaard og Morten K Nielsen har indskudt et betydelig beløb i Byens Bilpleje.com.

– “Der er desværre nogle kreditorer, der har måttet lide et tab. Det er vi meget kede af, men til gengæld kan vi tilbyde dem et stærkt samarbejde fremadrettet. En kæmpe holdpræstation har været afgørende for at planen er lykkedes. Derfor vil jeg gerne sende en stor tak for til vores dygtige og loyale medarbejdere”, siger Dennis Odgaard, Group CEO for Byens Bilpleje.com og medejer Morten K. Nielsen supplerer:

– “Vi er meget glade for, at rekonstruktionen har været en succes. Det betyder, at vi nu igen lynhurtigt kan tilpasse os kundernes behov, eller gribe en mulighed der opstår i markedet. Vi kan ganske enkelt udnytte den fulde finansielle styrke som ejerne bag har til at udvikle Byens Bilpleje.com igen.”

Stærk branche profil indtræder som ny bestyrelsesformand
Jens Bjerrisgaard, der det seneste år har hjulpet Byens Bilpleje.com på konsulentbasis, er netop udnævnt som ny bestyrelsesformand.

– “Byens Bilpleje.com er en spædende virksomhed med rigtig mange muligheder. Udviklingen i bilindustrien, hvor der i høj grad skiftes fra at fra eje til leje, er en oplagt mulighed for at forsætte og udbygge koncernens stærke position i både Danmark og i udlandet”, siger Jens Bjerrisgaard.

Jens Bjerrisgaard kommer med en solid brancheerfaring, senest som Group CEO i Danmarks største bilkoncern Semler A/S.

Vi er meget glade for, at Jens Bjerrisgaard har takket ja til rollen som bestyrelsesformand. Jens har været en stor del af succesen med at få Byens Bilpleje.com på ret kurs igen, og vi glæder os meget til det forsatte samarbejde, siger Dennis Odgaard.

Ledende medarbejdere investerer yderligere
På trods af en udfordrende markedssituation, har COO Kim Mølgaard og CFO Karsten Brøchner i forbindelse med konsolideringen valgt at investere yderligere i Byens Bilpleje.com.

– “Byens Bilpleje har nu fået et meget stærkt udgangspunkt for fremtiden, jeg er overbevist om, at koncernen går en positiv og spændende fremtid i møde. Vi vil fortsætte vores ambition om at kunne tilbyde kunderne den bedste kvalitet og service via passionerede medarbejdere og en stærk fakta- og datadrevet platform”, siger Kim Mølgaard.

Kunden og medarbejderne er 100% i fokus i den strategi, der er tegnet for Byens Bilpleje.com i de kommende år. Yderligere konsolidering og vækst både i Danmark og i udlandet er i forsat fokus.

Om Byens Bilpleje.com A/S

  • Danmarks største bilplejekæde med speciale i kosmetisk klargøring, billakering, undervognsbehandling, autoglas og smart-repair løsninger.
  • 55 afdelinger i Danmark
  • 8 afdelinger i Sverige
  • Over 400 medarbejdere
  • Omsatte for 265 mio. i 2022.
  • Ejet af Dennis Odgaard, Morten K. Nielsen og ledende medarbejdere.

Pressekontakt: Group CEO hos Byens Bilpleje, Dennis Odgaard, tlf.: 20123174 www.byensbilpleje.com