• Landsdækkende service
  • 20 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Specialister i alle typer klargøring


Byens Bilpleje.com ønsker at gøre livet som bilkunde lettere, ved at håndtere alt omkring bilens kosmetiske klargøring.

Byens Bilpleje.com laver i dag mere end 70.000 biler om året og har ca. 200 medarbejdere ansat, hvilket gør Byens Bilpleje.com til en af Danmarks største autolakeringsvirksomheder og den største klargøringsvirksomhed i Danmark.

72 værksteder i Danmark
7 værksteder i Sverige

Over 590 erhvervskunder i Danmark og Sverige

Højt fokus på kvalitet og miljøhensyn

Mere end 500 dedikerede medarbejdere

+220.000 biler håndteret i 2020

DKK 312 mio. i omsætning, 115 mio. egenkapital

Virksomhedens Historie


Firmaet blev grundlagt i 1997 i Vejle.

Vi startede med udelukkende at lave kosmetisk klargøring på bilerne. I 2000 etablerede vi det første autolakeri. Bilerne kunne nu både males og klargøres under et tag.

ByensBilpleje.com laver i dag mere end 130.000 biler om året og har mere end 400 medarbejdere ansat, hvilket gør ByensBilpleje.com til en af Danmarks største autolakeringsvirksomheder og den største klargøringsvirksomhed i Danmark.

Vores målsætning er, at være bilbranchens foretrukne samarbejdespartner. Vores værdisæt er, at skabe værdi for vore kunder, via effektivitet, kvalitet og fleksibilitet.

Vision


Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligeholdelse på ét sted. Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag.

Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn.

Hvad siger vores kunder?