• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Virksomhedens historie og værdier


Byens Bilpleje.com har 26 års erfaring som specialister i kosmetisk klargøring og udbedring af kosmetiske skader på alle type biler.

Byens Bilpleje.com blev stiftet i 1997 af Dennis Odgaard og Thomas Gram Larsen som startede med udelukkende at lave kosmetisk klargøring for private og lokale bilforhandlere i Vejle. Afdelingen i Vejle blev statsskuddet for en eksplosiv vækstrejse hvor de udvidede produktlinjen til også at omfatte autolakering, buleudretning, og senere også rustbeskyttelse og autoglas.

Målet blev at skabe en unik landsdækkende ONE STOP SHOP løsning, hvor den professionelle bilbranche, fik en samarbejdspartner, hvor kvalitet, fleksibilitet, kapacitet og hurtig gennemstrømningshastighed, blev en væsentlig værdiskaber.

Byens Bilpleje.com behandler i dag mere end 200.000 biler om året og beskæftiger +400 medarbejdere fordelt strategisk rundt i Danmark. Byens Bilpleje.com har desuden 6 afdelinger i Sverige og beskæftiger +25 medarbejder i og omkring Stockholm området.

Vores målsætning er, at være bilbranchens foretrukne samarbejdspartner.

For at nå vores målsætning lever vi hver dag efter et værdisæt på 4 ord som kendetegner os.

Disse er Udvikling, Ansvar, Kvalitet og Mod.

De skal være vores kompas for god opførsel og de rigtige handlinger. De skal understøtte udviklingen og bibringe os en fælles forståelse for god opførsel, moral, etik og dermed forretning.

Udvikling Vi vil konstant arbejde på at udvikle vores forretning, herunder de ydelser vi tilbyder vores kunder. Vi vil søge at være på forkant med udviklingen i branchen, så vi kan være klar med fremtidens løsninger rettidigt. Vi vil konstruktivt indgå i dialog med vores kunder for at tilpasse vores ydelser til deres behov.

Ansvar Vi tager ansvar. For det vi siger og for det vi gør- For os selv og for hinanden. Vi tager ansvar for kunden og de løfter vi har givet til vores kunder. Vi tager ansvar for vores beslutninger og vi står ved dem. Vi tager ansvar for vores arbejdsmiljø og vores sikkerhed.

Kvalitet Vi gør vores arbejde godt! Du kan stole på os. Vi holder, hvad vi lover. Laver vi fejl – så laver vi det om. Vi går efter at være de bedste til det vi gør, så man vælger os fordi her bliver tingene løst – hver gang.

Mod Vi er modige. Modige nok til at være ærlige. Til at sige tingene som de er – uanset om det måtte være vanskeligt. Modige nok til at tage chancer. Til nogle gange at fejle, men at lære af vores fejl. Modige nok til at turde udfordre hinanden på en god måde.

Vi udvikler nye og optimerer kontinuerligt eksisterende forretningstiltag, vi ved at det forpligter at være markedsleder.

 

 

Vision - Mission


At være frontløber på det professionelle marked.

At tilbyde bilejerne en total kosmetisk løsning.

At styre igennem en online proces fra bestilling til levering.

At udvikle os løbende via kontrolleret vækst, tilfredsse kunder og glade medarbejdere.

Hvad siger vores kunder?