• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Med overtagelsen af en ledende svensk klargøringsvirksomhed i Stockholm, går Byens Bilpleje.com nu målrettet efter vækst uden for Danmarks grænser.

Danmarks største kæde inden for bilpleje, lakering og rustbeskyttelse indleder nu et udenlandsk væksteventyr med afsæt i Sverige. Byens Bilpleje.com har netop overtaget en klargøringsvirksomhed på seks adresser i Stockholm, som beskæftiger 18 fuldtidsmedarbejdere.

– Opkøbet i Sverige er en milepæl i vores langsigtede mål om at blive markedsleder inden for kosmetisk bilpleje, autolak og Smart Repair løsninger i Europa. I den nærmeste fremtid vil vi fokusere på ekspansion i Sverige, men sideløbende undersøger vi også mulighederne for opstart i andre europæiske lande med hovedvægt på Skandinavien, siger Dennis Odgaard, der er Group CEO for Byens Bilpleje.com.

Da den privatejede nordiske kapitalfond Procuritas i 2018 købte en majoritetsandel af Byens Bilpleje.com, var målet netop at udbygge konceptet både i Danmark og uden for landets grænser, og det er den strategi, som nu er i gang med at blive eksekveret.

– Lige nu er vi i gang med at etablere et svensk management team, som skal være med til at drive og videreudvikle vores svenske forretning, og det kommer til at ske under et nyt, mere internationalt navn, der bliver Concept Carcare, siger Dennis Odgaard.

Fokuserer på de største byer i Sverige

Tendensen i den samlede bilbranche er, at de store bliver større, og at de europæiske bilforhandlere i højere og højere grad fokuserer på kerneforretningen og outsourcer klargøringen af deres biler. Derfor er
reduceret leadtime og hurtigere lageromsætning også blevet et større og mere vigtigt parameter, som udviklingen er i dag.

– Vi er den naturlige strategiske servicepartner for bilforhandlerne inden for klargøring, hvor struktur, logistik og hurtig levering er nogle af nøgleparametrene. Derfor er det også væsentligt, at vi er til stede i de store byer, hvor de ledende bilforhandlerne typisk også er. Så i Sverige vil vi forholdsvist hurtigt se på muligheden for at etablere os i de 20 største byer, siger Dennis Odgaard og fortsætter:

– Sideløbende med ekspansionen i Sverige, ser vi også på mulighederne i Tyskland, Norge og Finland med et mere langsigtet mål om at blive europæisk markedsleder inden for kosmetisk bilpleje, autolak og Smart Repair løsninger. Indtil videre glæder vi os til at komme i gang i vores svenske naboland, hvor jeg tror, at vi kan gøre nogle gode første erfaringer med at drive vores succesfulde bilplejekoncept i udlandet.

Om Byens Bilpleje.com koncernen

  • 81 afdelinger fordelt over hele landet
  • Landsdækkende bilplejekæde med speciale kosmetisk klargøring, autolakering, undervognsbehandling samt smart repair løsningner.
  • Laver 200.000 biler årligt
  • Omsætter for 330 mio. DKK årligt
  • Hovedkontor i Fredericia


Pressekontakt: Group CEO hos Byens Bilpleje, Dennis Odgaard, tlf.: 20123174
www.byensbilpleje.com