• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Endnu en autolakerer kommer under vingerne på Byens Bilpleje.com koncernen, som netop har købt Hansen Autolak i Fredericia for at servicere kunderne bedst muligt landet over.

Byens Bilpleje.com, med hovedsæde i Fredericia, fortsætter med strategiske opkøb landet over. Koncernen har netop overtaget Hansen Autolak i Fredericia, som indtil nu har fungeret som underleverandør til Byens Bilpleje.com. Samtidig fortsætter den tidligere ejer, Kenneth Hansen, som partner og daglig leder.

”Kenneth er super dygtig. Han er kendt for at kunne klare enhver lakopgave, og han har et fantastisk ry i Fredericia. Han begyndte faktisk hos Byens Bilpleje.com inden han startede om selvstændig, og han har fungeret som underleverandør for os i de sidste 10 år. Han har altid udført et dygtigt stykke håndværk, og derfor har vi aldrig været i tvivl om, at vi gerne vil have ham med på holdet igen,” siger Morten Kollerup Nielsen, koncerndirektør for Byens Bilpleje.com.

Byens Bilpleje.com er sammen med Kenneth Hansen i fuld gang en udbygning af de eksisterende lokaler, og til sommer bliver forretningen på Vognmagervej dobbelt så stor, når der kommer 700 kvm. mere til. I de nye lokaler bliver der plads til, at der kan males op til 5 biler ad gangen, så kapaciteten kan tilpasses langt bedre til bilbranchens efterspørgsel i området.

Jeg havde svært ved at vokse alene  

Hos den tidligere ejer af Hansen Autolak, Kenneth Hansen, er tilbuddet fra Byens Bilpleje.com blevet taget godt imod.

”Jeg er rigtig godt tilfreds med løsningen, hvor jeg fortsætter som partner i Byens Bilpleje.com og daglig leder som hidtil. Det er rigtig gode mennesker, som har overtaget ejerskabet. Deres set-up er af en helt anden kaliber end det, jeg selv kan klare. Ikke mindst på salgssiden. Jeg havde simpelthen svært ved at nå det hele. Nu kan jeg koncentrere mig fuldt ud om det, jeg er bedst til. Og det er at lave en rigtig god kvalitet til kunderne, siger Kenneth Hansen.

De eksisterende medarbejdere hos Hansen Autolak fortsætter også hos Byens Bilpleje.com, og det er planen, at der med udvidelsen også kommer flere til i løbet af året.

”Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi ser frem til, at vi bliver endnu bedre til at servicere kunderne på Fredericia-egnen, hvor vi i forvejen står stærkt i forhold til konkurrenterne, siger Morten Kollerup Nielsen.

Om Byens Bilpleje.com koncernen

  • 85 afdelinger fordelt over hele landet
  • Danmarks største klargørings- og rustbeskyttelseskæde samt landets andenstørste lakeringsvirksomhed
  • Laver 180.000 biler årligt
  • Omsætter for +300 mio. DKK årligt

For yderligere information kontakt koncerndirektør for Byens Bilpleje.com, Morten Kollerup Nielsen på tlf.:  21773072