• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Sønderborg Pava Center bliver til Byens Bilpleje

Den landsdækkende Byens Bilpleje koncern har netop overtaget Sønderborg Pava Center, som fusioneres med den eksisterende Byens Bilpleje afdeling i Sønderborg, og opgaverne deles op mellem de to afdelinger, så de får en klar profil.

Sønderborg Pava Center, som ligger ved Bilka på Grundtvigs Allé, bliver nu til Byens Bilpleje. Det ændrer dog ikke på, at kunderne stadig kan få den høje kvalitet og service, som afdelingen er kendt for, da alle medarbejdere og nuværende leder, Finn Møller, fortsætter under det nye ejerskab.

”Byens Bilpleje har længe gerne ville udvide kapaciteten på lakering, bilpleje og undervognbehandling i Sønderborg. Sønderborg Pava Center ligger strategisk godt for os, og nu har vi to afdelinger i byen. Vi er rigtig glade for, at den tidligere ejer Finn Møller, har sagt ja til at sælge og ikke mindst til at fortsætte som leder for undervognsaktiviteterne. Han er den helt rigtige mand. Igennem årene har han gjort det utroligt godt og har opbygget et rigtig godt kvalitetsomdømme, som vi kan stå inde for, siger driftsansvarlig for Byens Bilpleje. com, Kim Mølgaard.

Den nuværende Byens Bilpleje afdeling Ellegårdsvej fortsætter med lakering og klargøring af biler, mens al undervognsbehandling flyttes til det tidligere Pava Center på Grundtvigs Allé. Dermed bliver fokuseres opgaverne i begge afdelinger og der bliver skruet markant op for kapaciteten begge steder.

Det var ikke en nem beslutning

På trods af, at indehaveren af Sønderborg Pava Center, Finn Møller, lige skulle vende skråen inden han accepterede at sælge sit livsværk, er han meget tilfreds med udviklingen.

”Jeg synes, det var en svær beslutning af sælge til konkurrenten, men faktisk er jeg utrolig glad for det i dag. For det første er kemien imellem os rigtig god, og så er fordelen ved Byens Bilpleje, at det er en utrolig veldreven og professionel virksomhed, der kommer med rigtig mange bilforhandlerkunder. For det andet fortsætter både mine gode folk og jeg uændret under det nye ejerskab, og det eneste som reelt er anderledes er, at vi kommer til at behandle bilerne med Suvo, som er mere slidstærkt end Pava, siger den ny leder af Byens Bilpleje undervognsafdelingen i Sønderborg, Finn Møller.

Med opkøbet af Sønderborg Pava Center, har Byens Bilpleje nu 85 afdelinger over hele landet.

”Vi kigger hele tiden på muligheder for at udbygge vores forretning med strategiske opkøb af veldrevne forretninger i Danmark. Vores mål er konstant at udbygge vores position i hele landet til fordel for vores kunder. Derfor er der også flere opkøb undervejs, siger driftsansvarlig for Byens Bilpleje.com , Kim Mølgaard.

Om Byens Bilpleje Koncernen

  • 85 afdelinger fordelt over hele landet
  • Danmarks største klargørings- og rustbeskyttelseskæde samt landets andenstørste lakeringsvirksomhed
  • Laver 180.000 biler årligt
  • Omsætter for +300 mio. DKK årligt