• Landsdækkende service
  • +26 års erfaring
  • Totalleverandør til bilbranchen

Med et nyt opkøb af servicevirksomheden SteamRex bejler Byens Bilpleje til privatkunderne, der i stigende grad efterspørger mobil bilpleje. Det er særligt en fremgang i leasing og øget hang til convenience, der har skabt nye muligheder i autobranchen.

I 26 år har Byens Bilpleje specialiseret sig i bilpleje og klargøring til blandt andet flådeejere og bilforhandlere, og med et nyt opkøb af virksomheden SteamRex sparker vi nu døren ind til markedet for privatkunder.

En adfærdsændring blandt de danske bilister, der i stigende grad tilvælger convenience, har skabt et nyt potentiale for mobil bilrengøring, som vi med opkøbet af SteamRex, der er landets største serviceudbyder af mobil bilpleje til private, står klar til at udnytte.

– Der er et enormt potentiale i mobil bilpleje, som først i de seneste år er begyndt at udfolde sig, i takt med at danskerne i høj grad prioriterer convenience i hverdagen. Med SteamRex som del af forretningen kan vi nu også tilbyde privatkunder og mindre virksomheder en fleksibel service, der i den grad efterspørges, og over for flådeejere og bilforhandlere kan vi samtidig supplere med mobil service, siger Dennis Odgaard, CEO hos Byens Bilpleje.

Flere ejerskifter øger behovet for bilpleje

I 2021 og 2022 udgjorde privatleasing henholdsvis 13 og 13,7 procent af de nyregistrerede danske biler, men i 2023 tog andelen et kvantespring, så hver femte nye bil på de danske veje i dag er leaset. Det er en del af en udvikling, der skaber markante ændringer for autobranchens aktører – bilister ejer deres bil i kortere tid, og flere leaser i kortere perioder, hvilket medfører flere ejerskifter.

Hos Byens Bilpleje forventer vi, at udviklingen bidrager væsentligt til en stigende efterspørgsel på virksomhedens ydelser fremadrettet.

– Der er tale om en megatrend, hvor mange går fra at eje til at lease, hvilket vores koncept er skræddersyet til. For bare få år siden havde man sin bil markant længere, end tilfældet er i dag, og udviklingen fortsætter kun i samme retning. Det øger behovet for klar- og rengøring markant, og her kan vi levere en integrerbar løsning til flådeejerne og deres system, som kan løfte deres service, siger Dennis Odgaard.